Ouderenvereniging Oldemarkt e.o.
  

Lees meer ...

OvO krijgt Taart vd week

Ali Hilhorst en Tineke Mooibroek zijn de dames die regelmatig aan de activiteiten van de OVO meedoen. Zij vinden dat deze groep mensen bestaande uit: Willem Jonkers, Joke Smit, Ge Verbeek, Truus Molenboer, Dick Gravesteyn, Inez van den Akker en Gerrit Schreuder wel eens een schouderklopje verdienen. Oftewel een lekkere taart!
 (Taart van de Week-pdf
 
De Ouderenvereniging Oldemarkt organiseert geheel vrijwillig diverse activiteiten voor leden. Dat zijn binnenactiviteiten als eenmaal per maand een gezamenlijke maaltijd, een gezellige zondagmiddag, een Kerst- of Paasbrunch, het brei en haakcafe. En zeker niet te vergeten de jaarlijkse feestavond met loterij,  vertellen Ali en Tineke. Maar ook organiseren zij buitenactiviteiten als een fiets- of autotocht met een leuk interessant doel, een bustocht, varen door Weerribben en Wieden, een historische wandeling met gids door mooie tuinen en nog veel meer.
Maar ook organiseren zij informatiebijeenkomsten over actuele onderwerpen zoals notaris, brandweer, veiligheid, voeding, veranderingen in wmo, wonen en mobiliteit.
 
Het tweetal greep de jaarlijkse feestavond van afgelopen donderdag in De Landerijen aan om de bestuursleden te verrassen met de Taart van de Week. Misschien een mooie gelegenheid om op deze avond dit actieve bestuur wat geheel vrijwillig al een aantal jaren deze activiteiten voor hun leeftijdsgenoten organiseert te verrassen.
 
Voor slechts 25 euro per jaar zijn 50 + ers van harte welkom. Voor enkele activiteiten is een eigen bijdrage verschuldigd.