Ouderenvereniging Oldemarkt e.o.
  

Welkom bij de Ouderenvereniging Oldemarkt e.o.

Wij laten onze ouderen niet in de regen staan. Zelfs niet in de drup.

We organiseren regelmatig interessante activiteiten waar leden aan deel kunnen nemen.
Zowel op een locatie in ons mooie dorp, of op stap met fiets, auto of bus.

Wij geloven in het toevoegen van kwaliteit van leven, en in het genieten van alledaagse dingen. 

Doel van onze vereniging is elkaar wat bieden, gezelligheid, waardering.

Ouderenvereniging Oldemarkt e.o.

Wij zijn er voor alle 50+'ers (iets jonger mag ook.) in Oldemarkt en omgeving. Zoals Paasloo, Willemsoord, Kalenberg, Ossenzijl, Kuinre,  Basse etc. Maar ook Steenwijk is welkom.

We nodigen u van harte uit lid van onze vereniging te worden.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Kijk verder

Glasvezel colporteurs ! O ja? di 27 aug. 19:30

Er lopen kennelijk colporteurs in Oldemarkt rond die u proberen over te halen voor hun te kiezen als de enige juiste leverancier. Colportage is niet zo netjes vinden wij. Voorlichting wel. Daarom organiseert de Landerijen gesteund door de OvO een voorlichtingsbijeenkomst op 27 augustus. Daar kunt u wellicht beter even op wachten alvorens te beslissen.
 zie ook pdf 

Glasvezel? En wat houdt dat in? di 27 aug. 19:30

Men wil een glasvezelnetwerk aanleggen in Oldemarkt en omstreken. Er is een druk bezochte voorlichtingsavond geweest in Dalzicht. 5 providers (leveranciers) vechten om u als klant te krijgen. Ziggo zit daar niet bij. Voor 30 september wil men beslissen. En moet u beslissen, maar wat is wijsheid? Zie de voorlichtings avond van de landerijen en de OvO op 27 aug.
 
De Landerijen, gesteund door de OvO, geeft daarover voorlichting eind augustus / begin september om u te helpen. Kies nog niet voor een leverancier voor die tijd, tenzij u zeker weet wat u wilt.
 zie ook pdf  Lees meer... 

Beulakerwiede Boottocht -- Verslag 14 mei

We vertrokken vanaf Kalenberg met de mooie boot van Jongschaap, de Vrijstate. We hebben het streefbedrag van 450 euro gehaald, het wordt verdubbeld door voordeouderen.nl, waardoor deze dag mede mogelijk gemaakt werd.
Klik op leesmeer voor een kort verslag.
 Lees meer...  Kijk verder... 

Privacywet

We werken aan onze regels en procedures om te voldoen aan de privacywet.

Bustocht naar … di 03 sept. 08:55

De bus is gereserveerd voor een gezellige dag uit naar Barneveld en Garderen. De uitnodiging heeft u inmiddels ontvangen. Reserveert u alvast 3 september? Meld u svp spoedig aan, zie de uitnodiging, vol = vol. En maak het bedrag over op onze OvO-bankrekening. Graag tot ziens bij de bustocht.

Vrolijke zang met Duo Twee Tinten Grijs di 08 okt. 14:30

Wat kunnen we verwachten van deze vrolijke mannen, ook al zijn ze iets, een klein beetje, op grijze  leeftijd? We gaan dat deze middag beleven.